Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Φορέστε αγκαλιές ασφαλείας!!! Σώζουν ζωές!!!


Κι εκείνο το ταξίδι που έλεγες πως ήθελες να κάνεις και το φοβήθηκες? 
Ώριμη, κατασταλαγμένη απόφαση θέλει μόνο και σιγουριά για ό,τι μπροστά σου θα βρεθεί με θάρρος να το αντιμετωπίσεις. 
Και τόλμησέ το. 
Ή τώρα, ή ποιος ξέρει αν και πότε.


Ευχές καρδιάς για όμορφο καλοκαίρι σε όσους...
6 σχόλια:

 1. Τολμούμε και αγκαλιάζουμε τη κάθε στιγμή της ζωής!
  "Ορισμένες φορές χρειάζεται να γυρίσουμε όλο τον κόσμο για να διαπιστώσουμε πως ο θησαυρός είναι (καλά) θαμμένος στο δικό μας σπίτι" Κοέλιο.

  Καλή συνέχεια στο ταξίδι μας και καλό μας καλοκαίρι... αγκαλιασμένο! :) :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ξέρω τι να υποθέσω με το σχόλιό σου Στεφανία. Η αρχική μου παρούσα ανάρτηση ήταν σκέψεις βασισμένες στον Αλχημιστή του Κοέλιο αλλά επειδή είχε πολύ ανούσια μπλα μπλα πήρε αυτήν την μορφή που βλέπεις παραπάνω. Να το πάρω σαν μια απλή σύμπτωση το σχόλιό σου για να μην σκοτίζω το φορτωμένο μου μυαλό (?) .

   Την καλημέρα μου ώρα που είναι!!! Και μια αγκαλιά!!! Μην ξεχαστούμε :)

   Υ.Γ. 1 Θέλει δύναμη πολύ και ώριμη σκέψη και να ξεπεράσεις τους φόβους σου και τις ανασφάλειες σου προκειμένου να βρεις και να ξεθάξεις το θησαυρό σου μέσα από το δικό σου σπίτι. Γι' αυτό κάποιοι δειλιάζουν να το κάνουν και προτιμούν να καταφύγουν σε άσκοπα ταξίδια αναζητώντας τον.

   Υ.Γ. 2 Το βιντεάκι είναι το άλλο μου πολύ πολύ αγαπημένο που σου έγραψα στην προηγούμενη ανάρτησή μου. Είναι ένα σποτάκι που επισημαίνει πόσο σημαντική είναι η ζώνη ασφαλείας όταν οδηγούμε, αλλά εμένα μου αρέσει να το παρερμηνεύω κάθε φορά που το βλέπω και επιμένω να επισημαίνω πόσο σημαντική είναι η αγάπη, η αγκαλιά και το νοιάξιμο των δικών μας ανθρώπων που κάθε άλλο παρά δεδομένους θα πρέπει να τους θεωρούμε.

   Διαγραφή
 2. Δεν θα ονόμαζα "σύμπτωση" ότι έγραψα Ζωή μου, πρώτα γιατί δεν πιστεύω καθόλου μα καθόλου στις συμπτώσεις και δεύτερο, έχω διαπιστώσει πως η ζωή, σου στέλνει αυτούς και αυτά που πρέπει ν' αντιμετωπίσεις, γιατί εμείς τα ελκύουμε! ;-)
  Εμείς μέσα μας κουβαλάμε θησαυρούς όπως και τη ζώνη ασφαλείας μας (που πάντα την φοράω όταν οδηγώ!)και ας μη το ξέρουμε ;-)
  Πόσο αργά κοιμήθηκες, ελπίζω να ήταν για καλό και να ξύπνησες ευδιάθετη!!! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τον λόγο που κοιμήθηκα αργά τον ξέρεις ήδη από το e-mail που απάντησα.
  Στις συμπτώσεις έχω πάψει να πιστεύω πολλά χρόνια πριν (αμνημόνευτα θα έλεγα).
  Η ζώνη ασφαλείας που ο καθένας μας κουβαλάει εσωτερικά, καλά είναι να την χρησιμοποιούμε και να μην κάνουμε "παγαποντιές" για να ξεγελάσουμε τον τροχονόμο (εαυτό μας). Έτσι μόνο θα καταφέρουμε να γλιτώσουμε με λιγότερα τραύματα από τα στραπάτσα της ζωής μας.
  Σαββατόβραδο. Ένα ποτήρι λευκό κρασί παγωμένο, "αεράκι απαλό που φυσάει κι εξαγνίζει" και ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα που η εικόνα του ακόμη φωτίζει τον σκοτεινό ουρανό της πόλης μου.
  Καλά να είσαι και να περνάς ακόμη καλύτερα!!! :)
  Αγκαλιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαίρετη ανάρτηση....! Με πολλούς συμβολισμούς και αποδέκτες το μήνυμα. Τόσο συναισθηματικά όσο και βιολογικά.
  Καλό καλοκαίρι να έχουμε Ζωή με αγκαλιές ασφαλείας πραγματικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό Καλοκαίρι Γιάννη!!! Κράτα τους αγαπημένους σου πάντα κοντά σου γιατί αυτοί είναι η δύναμή σου. Και είναι λυπηρό πολύ να καταλάβεις τη σημαντικότητά τους στη ζωή σου όταν πλέον θα είναι πολύ αργά... Φόρα τις αγκαλιές ασφαλείας σου. Μην ρισκάρεις.
   Συχώρα με για την συμβουλή, δεν μου αρέσει να συμβουλεύω, μα αυτό δεν γίνεται να σταματήσω να το λέω σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους.

   Διαγραφή